Reparatie

ONDERHOUD CARAVAN EN CAMPER

FOCWA Keuringsstation voor Caravans en Campers

Voor al het onderhoud aan uw caravan en camper kunt u terecht bij Caravanschadevoordelig. Wij zijn gelegen centraal in Brabant net onder Tilburg bij Goirle, Riel, Gilze, Chaam, Baarle-Nassau, Alphen, Hilvarenbeek, Diessen en Poppel. Wij helpen klanten met caravan en camper uit het hele land aan het beste en voordeligste schadeherstel, onderhoud en keuring van hun camper en caravan.

FOCWA Onderhoudsbeurt

Een FOCWA Caravanbedrijf beschikt over alle apparatuur voor het opsporen en herstellen van technische mankementen. Remmen, banden, de trekinrichting, het onderstel, de bedrading, de gasleiding, de afvoer, alles wat u maar kunt bedenken wordt kritisch gecontroleerd op werking, indien nodig gesmeerd, afgesteld, vervangen en/of gerepareerd wanneer u een FOCWA Onderhoudsbeurt laat uitvoeren. Indien uw caravan na deze beurt weer veilig de weg op kan, wordt deze voorzien van een sticker. Bovendien krijgt het onderhoudsrapport waar alle onderhoudspunten met de resultaten zijn vermeld.
Sticker FOCWA onderhoudsbeurtPACK Keuring Caravans (veiligheid controle caravan en camper)

PACK is een grondige inspectie van alle vitale onderdelen. Koppeling, remmen, chassis, banden, wielen, schokdempers, lagers, gasinstallatie, verlichting, signalering... Niets ontsnapt aan het oog van de goed opgeleide keurmeesters. U ontvangt een uitgebreid keuringsrapport met een compleet overzicht van alle keuringspunten (en eventuele gebreken). Als blijkt dat alles in orde is of is gemaakt, dan wordt de caravan voorzien van een PACK-sticker. Het bewijs dat het met de veiligheid wel goed zit.

PACK is een keuring waarbij geen afstelling, reparaties en/of onderhoud worden gepleegd. Daarom is een PACK ook veel goedkoper dan een onderhoudsbeurt. Desgewenst kunt u in overleg met uw caravanbedrijf wel gelijktijdig reparaties laten uitvoeren. Wanneer u een FOCWA Onderhoudsbeurt laat uitvoeren is een PACK niet nodig omdat alle keuringspunten in een onderhoudsbeurt zijn opgenomen. Een PACK kan (in combinatie met een vochtigheidsmeting) ook uitstekend dienen als aankoopkeuring van een caravan.

 
Sticker FOCWA PACK

 

 

Offerte herstel Caravanschade en Camperschade aanvragen
Focwa